Bed and Breakfast in Montmerle-sur-SaôneWelkomin de Nuit d’un Jour!

Ophet kruispunt tussen de Beaujolais en de Dombes, in een klein dorpje in de buurt van de rivier de Saône, gelegen Montmerle-sur-saône, Nuit d' un Jour beschikt over 3 slaapkamers en 1 familie suite om u te ontvangen in een warme en vriendelijke omgeving. Het pension, gemakkelijk te bereiken, ligt op 3 minuten van de snelweg van de Zon (A6, afrit 30-Belleville). Het ontbijt wordt geserveerd op de veranda met uitzicht op het zwembad en het park, waar u alleen, als stel, familie of vrienden kunnen ontspannen tijdens een vakantie reizen of bedrijf.

Goede dag,

Déborah

Verkoopvoorwaarden: De prijs van de accommodatie is inclusief ontbijt,beddengoed en handdoeken, de bijgevoegde een eigen parkeerplaats, wifi en het zwembad in het hoogseizoen. De betaling van uw verblijf zal worden bij aankomst, in contanten, per cheque of overschrijving (vergeet niet om de nodige voor dit). De toeristenbelasting (0,40 € / persoon / dag) zal worden betaald op de site ook. Een garantie door de bank voetafdruk is vereist om uw reservering te bevestigen. Houdt u er rekening mee dat virtuele credit cards niet geaccepteerd. Als u niet wilt boeken met een creditcard, zal een aanbetaling van 50% van uw verblijf vereist via overschrijving of cheque, in een periode van 48 uur van de boeking.

Annuleringsvoorwaarden: Kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst, vooru of diner. Bij annulering binnen 48 uur voor aankomst, wordt 75% van het totale bedrag van uw boeking in rekening gebracht op de meegeleverde creditcard. In het geval van no-show, wordt het volledige bedrag van uw reservering in rekening gebracht op de meegeleverde creditcard. Dank u vriendelijk een e-mail te annuleren in het Frans of Engels stuur ons, naar uw annulering telefonisch te bevestigen op +33668797889 of +33984378617 en ervoorzorgen dat we uw annulering hebben geregistreerd. In geval van een verkort verblijf, zal de prijs die overeenkomt met de totale kosten van de boeking volledig in rekening gebracht. Indien nodig, zullen we het saldo op de creditcard te verzamelen. In geval van overmacht of het niet om u te ontvangen, behouden wij ons het recht voor om u te hosten in een soortgelijke huursubsidie ​​zonder extra kosten voor jou. Als alternatief, zullen wij de reeds betaalde bedragen terug te betalen. Door het communiceren van de gegevens van uw credit card, betekenen u akkoord met deze voorwaarden.

 Equitable Boeking: direct op onze website, krijgt u de beste gegarandeerdeprijs, verificatie van de real-time beschikbaarheid, onmiddellijke boeking zonder aanbetaling met ontbijt inbegrepen.

Even geduld A.U.B., u wordt omgeleid...