I hjärtat av Côted’Azur och endast 15 minuters promenad från medelhavet hittar du Hotel du Soleil i ett lugnt villakvarter i Saint-Raphaël. Hotellet är byggt under den s.k. Belle Époque perioden och är utsmyckat med både balkonger och balustrader. Njut av familjehotellets unika charm och familjära stämning. För oss är det en självklarhet att ta hand om våra gäster på ett individuellt sätt och samtidigt alltid försöka överträffa förväntningarna. Vi är övertygade om att en god nattsömn är av största betydelse för ett hotell och våra nya sköna sängar är en del av denna filosofi. Vi hoppas också att du kommer att gilla gratis tillgång till internet, våra nya LED-TV med internationella kanaler och den privata parkeringen nära ditt rum. För din komfort är alla rummen utrustade med luftkonditionering. Hotel du Soleil är ett rökfritt hotell.

         

RUM:

Ingen förskottsbetalning krävs för en rumsbokning förutom om bokningen ärför en vecka eller längre under månaderna juli och augusti.

Standardpris: Vid avbokning 7 dagar före ankomstdatum, utgåringen avgift.  Vid avbokning 3 dagar föreankomstdatum, debiteras 100 procent av den första natten. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst kommer den totala kostnaden för bokningen att debiteras. Hotellet förbehåller sig rätten att tillfälligt hålla ett belopp före ankomst. Vi kommer att göra en förauktorisation på lämnat kreditkort för den första natten.

Icke-återbetalningsbart pris: Gästen kommer att debiteras den totalakostnaden om rummet avbokas. Den totala kostnaden kommer att debiteras direkt efter bokningen att bokningen är gjord.

STUDIOS:

Vi debiterar 30 procent förskottsbetalning vid reservation av en studio. Vid avbokning 7 dagar före ankomstdatum,kommer 30 procent av den totala kostnaden för bokningen att debiteras. Vid senare avbokning eller utebliven ankomst kommer den totala kostnaden för bokningen att debiteras.

Please wait for redirection ...